به گزارش
ایکنا به نقل از روابط عمومی پنجمین جشنواره هنر مقاومت، زینب ربانی خواه، طراح و گرافیست برجسته جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و از اساتید مدعو کارگاه آموزشی پوستر جشنواره هنر مقاومت در استان قزوین گفت: براساس مصوبه شورای سیاست گذاری جشنواره هنر مقاومت و در راستای تمرکز زدایی از پایتخت و تقویت نیروهای ارزشمند و متعهد هنرهای تجسمی در سراسر کشور، در حاشیه کارگاه آموزشی پوستر پنجمین جشنواره هنر مقاومت در استان قزوین، یک ظرفیت جدید توسط نیروهای خلاق و جوان این استان و به نام یکی از شهدای هنرمند این استان در عرصه هنرهای تجسمی، به توان هنرمندان متعهد و انقلابی این حوزه اضافه شد.
ربانی خواه افزود: در این کارگاه سه روزه این تشکل هنری مردمی با حضور خانواده شهید و در شب تولد این شهید با نام مبارک شهید هنرمند علی تاج احمدی رسما فعالیتهای هنری خود را در این استان آغاز کرد.
وی درباره نحوه و چگونگی برگزاری این کار گاه آموزشی نیز تصریح کرد: دراین کارگاه آموزشی کلیه مراحل ایدهپردازی و تبیین نشانهها و المان تصویری، اجرای نهایی اثر و جمع بندی و ارائه پوستر انجام پذیرفت که مورد استقبال شرکتکنندگان این کارگاه قرار گرفت و این کارگاه به همت ستاد برگزاری جشنواره هنر مقاومت و با مشارکت مجمع طراحان آیه اصفهان و نهضت مردمی پوستر مشهد برگزار شد.
ربانی خواه همچنین به بازدید آیتالله عابدینی امام جمعه و نماینده، ولی فقیه در استان قزوین از این کارگاه اشاره کرد و گفت: وی ضمن حضور و بازدید از این کارگاه آموزشی به اهمیت نقش هنر در ارائه مفاهیم والا و تبیین مسائل انسانی، الهی و متعالی به زبان تصویر و هنر تأکید و اشاره کردند که باعث شوق حضار و دلگرمی شرکت کنندگان در کارگاه شد.
وی همچنین بهادادن به نسل جوان و تقویت نیروهای مردمی را از آثار و برکات جشنواره هنر مقاومت برشمرد و آن را نوید بخش فصلی تازه در عرصه هنر متعهد و ارزشی انقلاب اسلامی نام برد.
پنجمین جشنواره «هنر مقاومت» با دبیری مسعود نجابتی و به همت گروه هنرهای تجسمی بنیاد فرهنگی روایت فتح در ۱۰ بخش «پوستر»، «تبلیغات شهری»، «کارتون و کاریکاتور»، «تصویرسازی»، «طراحی صنعتی»، «پرچم و کتیبه»، «تایپوگرافی»، «گرافیک متحرک»، «نقاشی دیجیتال»، «عکس» و بخش ویژه «علمی ـ پژوهشی» دی و بهمن سال جاری برگزار خواهد شد.
انتهای پیام