صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۸۴۱۱
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ به اتفاق آرای اعضای هیئت مدیره، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت کرمانشاه معرفی شد.

به گزارش ایکنا؛ حجت محمودی به اتفاق آرای اعضای هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت کرمانشاه به عنوان مدیرعامل منصوب شد.
پیش از این پیمان سلیمی به عنوان مدیرعامل انتخاب شده بود، اما به دلیل مدرک تحصیلی پایین‌تر از کارشناسی، دو نفر از اعضا که طی مجمع عمومی اتحادیه حائز حداکثر آراء شده بودند، کنار گذاشته و دو عضو علی‌البدل جایگزین شدند.
بنابر این، مرتضی هامانی به عنوان رئیس هیئت مدیره، حجت محمودی، مدیرعامل اتحادیه و علی احمدی، محمدباقر عزیزی، مژگان آزادی، لیلا بایست و بتول موزون به عنوان اعضای هیئت مدیره و سیروس قنبری، حسن پرمایون و نرگس سفیدی به عنوان اعضای هیئت بازرسی به مدت سه سال منصوب شدند.
یادآور می‌شود، جلسه هیئت مدیره و بازرسی یکبار در ماه تشکیل می‌شود.
انتهای پیام