صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۹۶۵۶
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ 40 نفر از اساتید، مربیان و حافظان عضو مهد قرآن شهرستان بهشهر به مدت سه روز به اردوی زیارتی، فرهنگی مشهد مقدس اعزام شدند.

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مؤسسه مهد قرآن، برفامی از مسئولان مهد قرآن بهشهر، گفت: 40 نفر از اساتید، مربیان و حافظان عضو مهد قرآن شهرستان بهشهر به مدت سه روز به اردوی زیارتی، فرهنگی مشهد مقدس اعزام شدند.
وی عنوان کرد: این اردو با هدف تشویق حافظان و قدردانی از اساتید و مربیان برپا شد که طی آن مربیان و حافظان قرآن علاوه بر زیارت مضجع شریف و نورانی امام هشتم امام رضا(ع) به اجرای برنامه‌های هم‌خوانی و برگزاری مسابقه فرهنگی، حضور در کارگاه آموزشی و زیارت مزار شهدای گمنام دفاع مقدس( در بام مشهد منطقه کوهسنگی) پرداختند.
یادآور می‌شود، مهد قرآن شهرستان بهشهر در استان مازندران از جمله مراکز فعال تحت پوشش دفتر مرکزی مؤسسه کشوری مهد قرآن است که از زمان مدیریت مرحوم حسین دانشمند طی 24 سال (1373 تا پایان عمربرکت آن مرحوم اردیبهشت 1397) 10 هزار قرآن‌آموز از حفظ یک جزء تا حفظ کل قرآن را تحت آموزش گرفته و بیش از 30 قرآن آموز طی ده دوره برگزاری آزمون سراسری حفظ کل قرآن همراه با ترجمه و تدبر ویژه حافظان عضو مؤسسه مهد قرآن «ترنم وحی» موفق به دریافت مدرک کشوری حفظ کل قرآن شدند.
انتهای پیام