صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۰۰۸۵
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹
امروز برگزار می‌شود؛

گروه بین‌الملل ـ مراسم جشن 20 سالگی دانشگاه اسلامی روسیه امروز، 15 آذرماه، در قازان، پایتخت جمهوری تاتارستان، برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از روسیه؛ دانشگاه اسلامی روسیه در 1998 در شهر قازان، پایتخت جمهوری تاتارستان، بنیانگذاری شد. در این دانشگاه رشته‌هایی چون عقیده، فقه، تفسیر، حدیث، تمدن اسلامی، میراث اسلامی و تاریخ ادیان جهان تدریس می‌شود.

ریاست این دانشگاه از 2006 تاکنون برعهده پروفسور «رافیک محمدشویچ محمدشین» است. عمده فعالیت‌های وی در زمینه اسلام‌شناسی‌اند و اسلام‌شناس برجسته و شناخته‌شده‌ای در روسیه است. 

آموزش روشنفکران مسلمان، متخصصان در زمینه الهیات اسلامی، تاریخ، حقوق، زبان و اقتصاد اسلامی، که برای خدمت به امت مسلمان روسیه در نظر گرفته شده، از اهداف اصلی این دانشگاه است.

دانشگاه اسلامی روسیه از 2009 به عضویت اتحادیه دانشگاه‌های جهان اسلام (FUIM) درآمد و این عضویت به فارغ‌التحصیلان دانشگاه امکان ادامه تحصیل در مراکز آموزشی خارجی معتبر بین‌المللی را در ترکیه، مالزی و اندونزی، براساس قراردادهای بین‌المللی دانشگاه، فراهم می‌آورد.

انتهای پیام