صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۰۲۳۱
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۲

گروه بین‌الملل ــ با وجود اعلام برلین مبنی بر توقف صادرات سلاح به عربستان شرکت‌های تسلیحاتی آلمان مخفیانه به فروش سلاح به این کشور ادامه می‌دهند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری اعتماد آنلاین؛ روزنامه آلمانی «The Nation» در گزارشی در این رابطه فاش کرد علیرغم اعلام دولت آلمان در مورد توقف صادرات سلاح به عربستان که پس از بر ملا شدن مسئله خاشقی صورت گرفت، تحقیقات مطبوعاتی نشان می‌دهند که شرکت تسلیحاتی «راینتمال» همچنان به فروش سلاح به عربستان ادامه داده و محموله‌های سلاح این شرکت از طریق ایتالیا و آفریقای جنوبی به دست سعودی‌ها می‌رسد.

این رسانه آلمانی به نقل از هلموت میرش یکی از اعضای هیأت مدیره شرکت «راینتمال» فاش کرد صادرات سلاح از طریق این دو کانال انجام می‌شود. میرش پیش‌بینی کرد سالانه بیش از ١٠٠ میلیون یورو سلاح تنها از این شرکت به عربستان صادر می‌شود.

انتهای پیام