صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۱۶۱۶
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۴

گروه بین‌الملل ـ کتاب «دعای کمیل» با همکاری رایزنی فرهنگی ایران به زبان شونا در شهرهای «چاوونا» و «موتاره» زیمبابوه توزیع شد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ کتاب «دعای کمیل» که به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و پشتیبانی مرکز ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با همکاری کالج اسلامی فاطمه زهرا(س) به زبان شونا ترجمه و منتشر شده بود، در میان مسلمانان شهرهای چاوونا و موتاره زیمباوه توزیع شد.

رونمایی این کتاب در مراسم جشن باشکوه میلاد نبی مکرم اسلام(ص) و با حضور جمع زیادی از مسلمانان انجام و به آنان معرفی شد. ترجمه این کتاب توسط شیخ عبدالله ماکوئینجا، از فعالان دینی منطقه و کشور و مدیر کالج اسلامی فاطمه زهرا(س) انجام شد.

انتهای پیام