صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۳۸۰۹
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸

گروه بین‌الملل ـ سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان، خواهان استقرار ناظران بین‌المللی در بندر «الحدیده» یمن در اسرع وقت برای نظارت بر آتش‌بس است.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری «آناتولی»؛ استفان دوژاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل، کنفرانسی مطبوعاتی در نیویورک با هدف بررسی آخرین تحولات مربوط به آتش‌بس در الحدیده یمن برگزار کرد.
 
وی با اشاره به درخواست دبیرکل این سازمان درباره پیش‌نویس قطعنامه‌ای که انگلیس به اعضای شورای امنیت ارائه داده، گفت: در این پیش‌نویس با توجه به درخواست آنتونیو گوترش، پیشنهاد شده تا شورای امنیت قبل از پایان ماه جاری میلادی، ناظران بین‌المللی را برای نظارت بر آتش‌بس در الحدیده مستقر کند.
 
همچنین این پیش‌نویس با اشاره به عدم ممانعت ارسال کمک‌های بشردوستانه، از حکومت یمن، دولت مستعفی منصور هادی، خواست که هرچه سریع‌تر ارز خارجی به اقتصاد کشور تزریق کند.
 
پیش‌نویس قطعنامه، که انتظار می‌رود هفته آینده به رأی گذاشته شود، حملات طرفین را که غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد محکوم می‌کند و خواستار ارائه گزارش هفتگی از سوی دبیرکل سازمان ملل درباره وضعیت یمن است.
 
انتهای پیام