صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۴۳۰۲
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۳

گروه بین‌الملل ــ مراسم شست‌وشوی مذهبی هندوها در آب رودخانه گنگ (بزرگترین رود هند) با اعتقاد به از بین بردن گناهان از 15 ژانویه آغاز می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری «شفقنا»؛ هندوها در آستانه برگزاری بزرگترین اجتماع خود در کنار رودخانه گنگ در قالب جشنواره «کوم‌میلا» هستند. مراسم شست‌وشوی مذهبی هندوها در آب رودخانه گنگ، هر سه سال یک بار برگزار می‌شود. طی دو ماه برگزاری این مراسم، بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون نفر از نقاط مختلف هند و سایر نقاط جهان به «الله‌آباد» در ایالت اوتارپرادش می‌آیند.

در جشنواره کوم‌میلا، هندوها معتقد هستند که با شست‌وشوی خود در آب رود گنگ، گناهانشان بخشیده می‌شود. این جشنواره از روز ۱۵ ژانویه آغاز خواهد شد.

گفتنی است، جشنواره «کوم‌میلا» یک مراسم مذهبی است که توسط هندوها برگزار می‌شود. در این مراسم، هندوها خود را در آب رودخانه گنگ شست‌وشو می‌دهند. آنان بر این باور هستند که آب این رودخانه، گناهان آنها را می‌شوید. بر اساس اسطوره‌های هندو، در کوم‌میلا، پیروزی خدایان بر اهریمنان جشن گرفته می‌شود.

انتهای پیام