صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۴۸۸۲
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۵

کانون خبرنگاران نبأ ــ بنا بر جلسه شورای سیاستگذاری همایش ملی «نماز، هویت و جوانان» و همچنین تقاضای پژوهشگران زمان برگزاری این اجلاس تغییر کرد و به اول اسفندماه 97 موکول و همچنین مهلت ارسال مقالات تا تاریخ 5 بهمن‌ماه تمدید شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ دانشگاه بیرجند اولین همایش ملی «نماز، هویت و جوانان» را در چهار محور روانشناسی، اخلاقی، اجتماعی و عرفان اسلامی ویژه عموم در تاریخ اول اسفند ماه سال جاری برگزار می‌کند.
این همایش در بخش‌های روانشناسی با موضوعات نماز و هویت فردی، نماز و نیازهای فطری، نماز و تربیت، نماز و کاهش آسیب‌های روانشناختی، نماز و بهزیستی معنوی، نماز و خود تنظیمی؛ بخش اخلاقی با موضوعات نماز و تعالی اخلاق، نماز و تقویت اراده، نماز و فضایل اخلاقی، نماز و حیات طیبه، نماز و مسئولیت‌پذیری و نماز و بازدارندگی از رذایل اخلاقی؛ بخش اجتماعی با موضوعات نماز و هویت خانواده، نماز و انسجام اجتماعی، نماز و جامعه سالم، نماز و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، نماز امنیت اجتماعی، نماز و سرمایه اجتماعی و نماز و سبک زندگی و بخش عرفان اسلامی با موضوعات نماز و تعالی روح، اسرار عرفانی نماز، نماز و انسان کامل، نماز در سلوک عارفان برگزار می‌شود.
 پژوهشگران تا تاریخ 5 بهمن سال جاری فرصت دارند پس از ثبت مقاله در سایت دانشگاه با مراجعه به کنترل پنل خود برای هر مقاله، دو فایل چکیده و اصل مقاله را در فرمت word ارسال کنند.

بنا به پیشنهاد شورای سیاست‌گذاری همایش «نماز، هویت و جوانان» از آیت‌الله رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی و حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی، ریاست  ستاد اقامه نماز برای سخنرانی در این اجلاس دعوت به عمل آمده است.
در حاشیه همایش ملی «نماز، هویت و جوانان»، کارگاه‌های تخصصی با موضوع ترغیب و تشویق به نماز با ویژه ائمه جماعت و نمایشگاه کتاب با ارائه کتب فرهنگی و مذهبی برپا خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید!
زهرا نوریان

انتهای پیام