صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۵۳۹۴
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۵

گروه فرهنگی - سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شاهرود با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد از ظرفیت‌های این شهرستان هستند، اظهار کرد: ۵۶ کانون فرهنگی و هنری مساجد در شاهرود فعالیت دارند.

به گزارش ایکنا از سمنان، رضا مهدیان، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شاهرود امروز 4 دی در نشست با مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان سمنان از فعالیت ٥٦ کانون فرهنگی و هنری مساجد در شهرستان شاهرود خبر داد و گفت: این کانون‌ها زمینه مناسبی برای اجرای برنامه‌های مختلف شهرستانی و استانی توسط این مراکز فراهم کرده است.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شاهرود گفت: بازدید از کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد به‌ویژه مناطق محروم و روستایی در دستور کار این اداره است که به‌صورت هفتگی انجام می‌شود و فعالیت‌های آن‌ها تا حد امکان مورد حمایت قرار می‌گیرد.

حجت‌الاسلام محمدرضا حدادیان، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان سمنان نیز در این جلسه گفت: نشست و جلسه تخصصی با نماینده مردم شهرستان‌های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی توسط دبیرخانه کانون‌های مساجد شهرستان شاهرود پیگیری شود و هماهنگی‌های لازم در این خصوص انجام شود.

وی با تأکید بر لزوم افزایش سطح کمی و کیفی برنامه‌های استانی و کشوری افزود: برای تحقق این امر لازم است یک کانون معین در شهرستان به‌عنوان مجری برگزارکننده فعالیت‌های استانی و کشوری در نظر گرفته شود.

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان سمنان نیز با تقدیر از مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شاهرود یادآور شد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد این شهرستان فعالیت خوبی دارند و توانسته‌اند نیمی از سرانه سالانه استان سمنان را به خود اختصاص دهند.

انتهای پیام