صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۶۳۰۹
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۸

گروه بین‌الملل ـ ریاست‌جمهوری روسیه از کنترل شهر «منبج» در شمال سوریه از سوی ارتش این کشور استقبال کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری روسیا الیوم؛ دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، در این باره گفت: ورود نیروهای ارتش به منبج و برافراشتن پرچم سوریه در این شهر بدون شک گامی مثبت در مسیر برقراری ثبات در سوریه است.
 
وی در ادامه از گسترش دامنه مناطق تحت سیطره نیروهای سوری ابراز خرسندی کرد و گفت: در نشست وزیران دفاع و خارجه ترکیه با همتایان روسی خود که قرار است فردا (8 دی) در مسکو برگزار شود، مسئله منبج و طرح‌های ترکیه برای عملیات نظامی در شرق فرات مورد بحث و تبادل‌نظر قرار خواهد گرفت.
 
ارتش سوریه امروز (7 دی ماه) از ورود به شهر منبج در حومه شمال شرق حلب و برافراشته شدن پرچم سوریه در این منطقه خبر داد.

فرمانده کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: براساس مسئولیت ملی بر اعمال حاکمیت دولت بر تمام اراضی سوریه و در پاسخ به ندای اهالی منبج اعلام می‌کنیم که یگان‌هایی از ارتش وارد منبح شده و پرچم سوریه را در آن برافراشته‌اند.
 
پیش از این یگان‌های مداقع خلق کرد در بیانیه‌ای اعلام کرد: در سایه تهدیدات مستمر ترکیه برای ورود به مناطق شمال سوریه و نابودی منطقه و آواره کردن ساکنان آن همانند اتفاقی که در جرابلس و اعزاز و الباب و عفرین رخ داد؛ در «یگان‌های مدافع خلق» اعلام می‌کنیم که از منطقه «منبج» عقب‌نشینی کرده و برای جنگ با داعش و دیگر گروه‌های تروریستی در شرق فرات و دیگر مناطق رهسپار می‌شویم و از حکومت سوریه می‌خواهیم تا نیروهایش را برای تحویل این منطقه اعزام و از منبج در برابر تهدیدهای ترکیه حمایت کند.
 
انتهای پیام