صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۶۵۲۵
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۰

گروه ادب ــ دبیر علمی سیزدهمین جشنواره شعر فجر گفت: آئین افتتاحیه جشنواره شعر فجر، روز چهارشنبه، دوازدهم دی‌ماه در شهر محل تولد قیصر امین‌پور برگزار می‌شود.

بهمن ساکی، دبیر علمی سیزدهمین جشنواره شعر فجر در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره روند داوری آثار در این جشنواره گفت: گروه‌های داوری در سه بخش شعر بزرگسال، شعر کودک و نوجوان و کتاب‌های درباره شعر تشکیل و روند داوری آثار آغاز شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در این حوزه حجم آثار بسیار بالاست؛ از این رو داوری‌ها نیاز به زمان بیشتری دارد و احتمالاً تا هفته نخست بهمن ادامه داشته باشد تا ارزیابی داوران به پایان برسد.

ساکی ادامه داد: با توجه به اینکه فراخوان آثار تا ۷ دی‌ماه بود، اما تا روزی که داوری‌ها به پایان نرسید، اثری به دستمان برسد، وارد چرخه داوری خواهد شد، البته در زمان حاضر نیز آثاری از سوی شاعران و ناشران می‌رسد.

دبیر علمی جشنواره شعر فجر گفت: افتتاحیه سیزدهمین جشنواره شعر فجر، هفته آینده در گتوند، شهر قیصر امین‌پور آغاز می‌شود، همچنین شاعران بر سر مزار این شاعر فقید حاضر شده و سپس با خانواده وی دیدار می‌کنند. در ادامه نیز برنامه‌های ادبی در این شهر اجرا می‌شود. همچنین در سایر روز‌ها نیز محافل شعر فجر در چندین استان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام