صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۶۷۹۲
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ سری هشتم مسابقه تلویزیونی «اسرا» از امروز یکشنبه، 9 دی به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، سری جدید و هشتم مسابقه تلویزیونی «اسرا» در بخش قرائت تقلیدی از اساتید مطرح مصری، از امروز یکشنبه، نهم دی‌ماه در روزهای فرد به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.
بر این اساس، شرکت‌کنندگان در روزهای یکشنبه با قرائت تقلیدی از استاد مصطفی اسماعیل، روزهای سه‌شنبه از استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد و روزهای پنجشنبه از استاد محمد صدیق منشاوی به رقابت می‌پردازند.
همچنین، اساتید قرآن کریم از جمله رحیم خاکی، محمدرضا پورزرگری و امین پویا به عنوان داور و کارشناس در سری هشتم مسابقه تلویزیونی اسرا حضور خواهند داشت.
علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت فایل‌های تلاوت قاریان جهت آموزش و تقلید به پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه قرآن و معارف سیما به نشانی www.qurantv.ir مراجعه کنند.
اسرا با اجرای سیدوحید مرتضوی کاری از شبکه قرآن و معارف سیما است که روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و پنجشنبه هر هفته از ساعت 22 به روی آنتن این شبکه می‌رود.
انتهای پیام