صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۸۱۱۱
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۱

گروه فعالیت‌های قرآنی- رئیس امور قرآنی اداره اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی گفت: طرح قرآنی بشارت 1452 همزمان با سراسر کشور، اسفند ماه سال جاری در استان برگزار می‌شود.

حافظ ابراهیمی، رئیس امور قرآنی اداره اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی‌ در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌غربی، از برگزاری طرح قرآنی بشارت ۱۴۵۲ در استان، همزمان با سراسر کشور خبر داد و اظهار کرد: امسال این طرح با هماهنگی و همکاری ۲۰ ارگان دولتی و بخصوص اداره کل اوقاف و امور خیریه، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش و صداو‌سیما برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه طرح قرآنی بشارت ۱۴۵۲ طی ۳ مرحله برگزار خواهد شد، افزود: این آزمون به صورت الکترونیکی، ۹ اسفندماه همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد و ثبت‌نام در این آزمون نیز از طریق سایت بشارت صورت خواهد گرفت.
ابراهیمی با اشاره به اینکه تاکنون جلسات متعددی در راستای اجرای این طرح در شمال و جنوب استان برگزار شده است، تصریح کرد: آمار ثبت‌نام‌کنندگان، هر روز افزایش می‌یابد و چون ثبت‌نام در ۳ مرحله صورت می‌گیرد، آماری به صورت دقیق در دسترس نیست و ۹ اسفند ماه می‌توانیم آمار دقیق ثبت‌نام‌کنندگان را ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه طرح قرآنی بشارت همه ساله در سراسر کشور برگزار می‌شود، یادآور شد: امسال این طرح با همکاری چند ارگان دولتی خواهد بود و همچنین آزمون بزرگسالان به صورت الکترونیکی و آزمون دانش‌آموزان به صورت شفاهی از طریق آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.
انتهای پیام