صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۸۵۸۴
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۷

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ جلسه بازآموزی کارگاه سه روزه سبک زندگی قرآنی در خراسان شمال تشکیل شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی قرآن و عترت خراسان شمالی، جلسه تداعی و بازآموزی کارگاه سه روزه سبک زندگی قرآنی 13 دی‌ماه در سالن همایش‌های اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی تشکیل شد.

در این جلسه حجت‌الاسلام محمد صالحی‌نیا، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی ضمن ارزیابی از کارگاه سه روزه‌ای که در دهه نخست آذرماه در محل مؤسسه دارالقرآن عترت این استان با همت اتحادیه برپا شد، به اهمیت و ضرورت کاربردی کردن آیات قرآن در زندگی روزمره اشاره کرد و بر برپایی برنامه‌های اینچنینی به صورت تداومی در آینده نزدیک تأکید کرد.

سپس حجت‌الاسلام علی خادمی، مدیر کل تبلیغات اسلامی این استان با بهره‌گیری از کتاب عظیم شأن قرآن کریم که هیچ شک و ریبی در آن وجود ندارد، گفت: تمام افراد می‌توانند با بهره‌مندی از آیات کریمه راه هدایت را پیدا کنند.

وی در ادامه به ویژگی‌های متقین و صفاتی که در قرآن برای آنان بیان شده، اشاره کرد.

انتهای پیام