صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۰۴۴۶
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۵

گروه بین‌الملل ـ وزارت امنیت بورکینافاسو از کشته و زخمی شدن 14 نفر در حمله تکفیری‌ها به ایالت «سوام» واقع در شمال این کشور خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری المسیرة؛ وزارت امنیت بورکینافاسو شب گذشته (21 دی‌ماه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در حمله 30 فرد مسلح وابسته گروه‎های تکفیری به بازار هفتگی روستای «جاسیلیکی» در ایالت «سوام» واقع در شمال این کشور 12 نفر کشته و 2 نفر زخمی شدند.

در این بیانیه آمده؛ براساس گزارش‌های منتشر شده مهاجمان اموال این بازار را به غارت برده و به سوی مردم تیراندازی کردند که در نتیجه این تیراندازی 12 نفر جان خود را از دست دادند.

این در حالی است که پارلمان بورکینافاسو نیز با توجه به شدت درگیری‌ها در چند استان‌های شمالی این کشور در ماه‌های اخیر، حالت فوق‌العادة در این مناطق را دیروز برای مدت شش ماه تمدید کرد.

کشور بورکینافاسو که در غرب آفریقا قرار دارد از سال 2015 شاهد حملات گروه‌های تکفیری بوده که در نتیجه این حملات تاکنون؛ 270 نفر از جمله نیروهای دفاعی و امنیتی کشته شده‌اند.

انتهای پیام