صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۱۶۲۷
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۱

گروه بین‌الملل ـ مرکز قرآنی «محمد بن عبید» شهر دبی در حال راه‌اندازی مرکز بین‌المللی آموزش الکترونیک قرآن با بهره‌گیری از جدیدترین و پیشرفته‌ترین فن‌آوری‌های روز دنیا است.

به گزارش ایکنا به نقل از وبگاه روزنامه اماراتی «البیان»، این مرکز که تنها یک سال از تأسیس آن می‌گذرد، دستاوردهای ارزشمندی در زمینه آموزش حفظ قرآن داشته و اکنون با هدف تقویت آموزش حفظ، تلاوت و علوم قرآن در سطح جهان، در حال راه‌اندازی مرکز بین‌المللی الکترونیک آموزش قرآن با استفاده از پیشرفته‌ترین فن‌آوری‌های روز است.

ندی محمد بن عبید الفلاسی، مدیر مرکز در این باره گفت: مرکز قرآنی «محمد بن عبید» در ژانویه 2018 (دی‌ماه 96) در شهر دبی و با نظارت اداره امور اسلامی و فعالیت‌های خیریه این امارت راه‌اندازی شده و در راستای خدمت به قرآن و حمایت از حافظان و قاریان کلام وحی فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه این مرکز در سال نخست فعالیت خود 290 قرآن‌آموز که بیشتر آن‌ها قرآن‌آموز دختر هستند جذب کرده، گفت: راه‌اندازی نخستین پایگاه آموزش از راه دور در سطح کشور امارات از دیگر دستاوردهای یکساله این مرکز است.

جواد پارسامهر

انتهای پیام