صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۱۶۶۳
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۲

گروه اندیشه ــ آیت‌الله مهدی هادوی تهرانی ضمن انتشار پیامی،‌ «ما می‌توانیم» را پیام بزرگ ارسال ماهواره پیام برای ایران و جهان برشمرد و بر جبران کاستی‌ها برای پیروزی‌های بزرگ‌تر تأکید کرد.

به گزارش ایکنا؛ متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّ فِي خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَاخْتِلَافِ اللَّيْلِ وَالنَّهَارِ لَآيَاتٍ لِّأُولِي الْأَلْبَابِ (190، آل عمران)
خبر ارسال ماهواره پیام، پیام بزرگی برای ایران و جهان بود که «ما می توانیم».
جوانان با استعداد این مرز و بوم در شرایط سخت و با محدودیت های بسیار، عزم آن کردند که تا ارتفاع مداری 500 کیلومتر بالا روند و این اراده استوار و توکل بر پروردگار ستودنی است.
افزون بر این، تحقق موفقیت آمیز دو مرحله از سه مرحله مأموریت این ماهواره بر نشان از توان تکنولوژیک این مرز و بوم دارد.
البته شکست مرحله سوم درسی است برای موفقیت های آینده تا با تحلیل عوامل این مشکل در قدرت فناوری و میزان خودباوری و خدامحوری خویش تأمل کنیم و با جبران کاستی ها پیروزی بزرگتری را در آینده نه چندان دور رقم بزنیم، ان شاء الله.
این جانب ضمن تبریک این پیروزی بزرگ به جهان اسلام و مردم ایران امیدوارم هر چه زودتر، بار دیگر شاهد موفقیت های دیگری از این دست باشیم. والله خیر ناصر و معین.
مهدی هادوی تهرانی
قم آشیانه آل محمد علیهم السلام
25 دی‌ماه 1397

انتهای پیام