صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۳۲۷۱
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۳
18 بهمن برگزار می‌شود؛

گروه بین‌الملل ـ همزمان با ایام دهه فجر انقلاب اسلامی، میزگرد مطبوعاتی و تلویزیونی با عنوان «بررسی دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران پس از چهل سال» به همت رایزنی فرهنگی كشورمان در كنیا برپا می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ رایزنی فرهنگی ایران در كنیا به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران، اقدام به برپایی یک میزگرد مطبوعاتی و تلویزیونی با عنوان «بررسی دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران پس از چهل سال» می‌کند.

این میزگرد با حضور شخصیت‌های علمی، فرهنگی، دانشگاهی و مطبوعاتی كنیا و نیز سفیر و رایزن فرهنگی ایران در كنیا، روز 18 بهمن در نایروبی (پایتخت كنیا) برگزار خواهد شد.

علاوه بر انتشار متن این میزگرد در مطبوعات كنیا، فیلم آن نیز در روز 22 بهمن‌ماه از شبكه‌های تلویزیونی «KBC» و «MAHDI TV» و «CITIZEN» كنیا پخش خواهد شد.

انتهای پیام