صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۳۸۴۹
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۸

گروه معارف ـ یک جوان پیرو آئین هندو از کشور هندوستان طی مراسمی در دفتر امام‌ جمعه کرج به دین اسلام و مذهب تشیع مشرف شد.

به گزارش ایکنا از البرز، این جوان پس از قرائت شهادتین در محضر آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانی، امام جمعه کرج مکتب اسلام و مذهب تشیع را انتخاب کرد.
وی که «الف. آشوک» نام دارد، گفت: توسط دوستان ایرانی خود با دین اسلام آشنا شدم و در سفر به ایران تحت تأثیر معارف و آموزه‌های آسمانی تشیع قرار گرفتم.
این جوان هندی افزود: پس از تحقیق درباره ادیان مختلف به این نتیجه رسیدم که اسلام کامل‌ترین دین در بین تمام ادیان است.
وی گفت: در دین اسلام خدا واحد و یکتاست اما در آئین هندو خدا به ‌صورت اشکال مختلف معرفی ‌شده است.
امام جمعه کرج در این مراسم بابیان اینکه مسلمان شدن یک باور قلبی است، گفت: باید تشرف به دین اسلام از درون و باور قلبی باشد.
در پایان امام جمعه با اهدای یک جلد قرآن‌کریم، تشرف به دین اسلام و مذهب شیعه اثناعشری را به این تازه‌مسلمان تبریک گفت.
انتهای پیام