صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۴۷۱۸
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۲

گروه بین‌الملل ـ افرادی ناشناس به مسجد «یشیل جامع» وابسته به اتحادیه ترکی ـ اسلامی در امور دینی (دیتیب) در شهر «مندن» (Menden) واقع در ایالت «نوردراین ـ وستفالن» حمله کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری «آناتولی عربی»؛ در این حمله که دیروز (6 بهمن‌ماه) رخ داد، افراد ناشناس به مسجد «یشیل جامع» وابسته به اتحادیه «دیتیب» در غرب آلمان حمله کردند.
 
مهاجمان شیشه بخش جلویی مسجد را شکستند و وارد وضوخانه شدند و در ادامه با آتش‌ زدن دستمال‌های سرویس‌های بهداشتی سعی در ایجاد آتش‌سوزی داشتند.
 
این حمله باعث خسارات مادی به مسجد شد و پلیس نیز به منظور انجام تحقیقات درباره این حمله، فیلم‌های دوربین مداربسته را مورد بررسی قرار داد.
 
ایالت «نوردراین ـ وستفالن» پرجمعیت‌ترین ایالت آلمان است که در غرب این کشور قرار دارد و حدود 3 درصد از جمعیت این ایالت مسلمان هستند.

 انتهای پیام