صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۵۵۸۶
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۱

گروه هنر ــ برنامه نمایش فیلم‌های کودک و نوجوان در بخش «سیمرغ و پروانه‌ها» همزمان با سی‌و‌هفتمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد.

به گزارش ایکنا به نقل از ستاد خبری سیمرغ و پروانه‌ها، نمایش پنج فیلم و انیمیشن سینمایی «لکنت» به کارگردانی محمدرضا حاجی غلامی، «پاستاریونی» به کارگردانی سهیل موفق، «ضربه فنی» به کارگردانی غلام‌رضا رمضانی، «بنیامین» به کارگردانی محسن عنایتی و «آخرین داستان» به کارگردانی اشکان رهگذر در سانس ۹:۳۰ صبح روز‌های ۱۳ الی ۱۷ بهمن ماه همزمان با سی‌و‌هفتمین جشنواره فیلم فجر دنبال می‌شود. همچنین یک ساعت پیش از نمایش این فیلم‌ها از ساعت ۸:۳۰ دقیقه سینماگران کودک و نوجوان و عوامل فیلم‌ها در قالب جشن ۴۰ سالگی انقلاب به گپ‌و‌گفت با مخاطبان خود می‌پردازند.
همچنین روز شنبه ۱۳ بهمن فیلم «لکنت»، یکشنبه ۱۴ بهمن «پاستاریونی»، دوشنبه ۱۵ بهمن انیمیشن «بنیامین»، سه‌شنبه ۱۶ بهمن فیلم «ضربه فنی»، چهارشنبه ۱۷ بهمن انیمیشن «آخرین داستان» به ترتیب در پردیس‌های سینمایی تماشا، فرهنگ، ماندانا، باغ کتاب و آزادی از ساعت ۱۰ در سانسی ویژه نمایش داده می‌شوند. همچنین در تهران سینما‌های کوروش، راگا و شکوفه نیز به نمایش ۵ فیلم سینمای کودک و نوجوان می‌پردازند.
در مراکز استان‌ها نیز یک سالن از سینما‌های میزبان جشنواره فیلم فجر به نمایش فیلم‌های کودک و نوجوان اختصاص می‌یابد. ویژه برنامه «سیمرغ و پروانه‌ها» با همراهی مرکز توسعه سینمای کودک و نوجوان، سازمان سینمایی، دبیرخانه جشنواره فیلم فجر، ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد سینمایی فارابی برگزار می‌شود.
انتهای پیام