صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۵۷۳۰
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۹

گروه بین‌الملل ــ بیست و دومین تظاهرات دریایی نوار غزه تحت عنوان «به محاصره دریایی تن نخواهیم داد» امروز سه‌شنبه در شمال این منطقه برگزار ‌شد.

به گزارش ایکنا  به نقل از پایگاه خبری آناتولی؛ هیئت جنبش ملی شکست محاصره غزه امروز (سه‌شنبه) یک تظاهرات دریایی در مرز غزه و سرزمین‌های اشغالی برگزار کرد.

در این تظاهرات، 20 قایق با ده‌ها فلسطینی به سمت مرزهای شمالی نوار غزه حرکت کردند.

همچنین ده‌ها تن از فلسطینیان در ساحل شمالی نوار غزه به منظور همراهی با تظاهرات‌کنندگان تجمع کردند.

نیروهای رژیم صهیونیستی برای دور کردن قایق‌های تظاهرات‌کنندگان از منطقه مرزی به سمت آنها تیراندازی کردند.

در تیراندازی نظامیان رژیم صهیونیستی به تظاهرات دریایی بازگشت در شمال نوار غزه 14 شهروند فلسطینی و یک امدادگر زخمی شدند.

نزدیک یک سال است فلسطینی‌ها دست کم هر هفته در نقاط مختلف در امتداد مرز غزه با فلسطین اشغالی تجمع می‌‌کنند.

از زمان آغاز اعتراضات در ماه مارس گذشته، دست کم 246 فلسطینی به دست اسرائیل در غزه به شهادت رسیده‌اند. دو نظامی اسرائیلی نیز در همین مدت کشته شده‌اند.

انتهای پیام