صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۶۵۲۸
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۵

کانون خبرنگاران نبأ ــ مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان بوشهر گفت: کسی منکر مشکلات افتصادی و معیشتی مردم نیست و همه خدمتگزاران در عرصه حکومت باید با تلاش موجبات خرسندی مردم را فراهم کنند اما آنچه مهم است اینکه ما باید مسیر انقلاب را با صلابت ادامه دهیم و در مقابل مشکلات صبور باشیم.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام عبدالرضا سروستانی، مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان بوشهر، 12 بهمن‌ماه در همایش شکوه و ایثار در جمع مردم آبدان با تبریک ایام‌الله دهه فجر، اظهار کرد: سه عامل خدامحوری، رهبری الهی امام راحل و حمایت مردم باعث پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شدند.
وی گفت: در تمام مناسبات سیاسی و اجتماعی هر کس می‌خواهد پیروز شود، باید خود را به یک گروه و جریانی متصل کند اما امام راحل(ره) جز خدا با کسی نبود.
مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان بوشهر با اشاره به جایگاه ایران در بحث نظامی، افزود: امروز موشک‌های ایران اسلامی با برد بالا طراحی شده و هر روز تأثیر انقلاب اسلامی در دنیا بیشتر و عظمت جمهوری اسلامی ایران بیشتر می‌شود.
سروستانی با تأکید براینکه آمریکا در تمامی عرصه‌ها از جمهوری اسلامی ایران شکست خورده است، یادآور شد: کسی منکر مشکلات افتصادی و معیشتی مردم نیست و همه خدمتگزاران در عرصه حکومت باید با تلاش موجبات خرسندی مردم را فراهم کنند اما آنچه مهم است اینکه ما باید مسیر انقلاب را با صلابت ادامه دهیم و در مقابل مشکلات صبور باشیم.

رضا محمدی
انتهای پیام