صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۸۳۴۷
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۱

گروه معارف- استاندار البرز گفت: دیدار با خانواده شهدا و جانبازان علاوه بر تداعی خاطرات ایثارگری‌ها به ما روحیه مضاعف برای ادامه مسیر خدمتگزاری به مردم را می‌دهد.

به گزارش ایکنا از البرز، عزیزالله شهبازی، استاندار البرز روز چهارشنبه، 17 در دیدار با خانواده شهید والامقام «مهدی‌قزوینی مسکن» و «جمال رحیمی موسوی» از جانبازان دفاع مقدس در فردیس اظهارکرد: اگر جانفشانی‌های شهدا و ایثارگران نبود اکنون در این جایگاه قرار نداشتیم.
وی افزود: قبل از انقلاب اسلامی تنها کسانی که به مقامات متصل بودند می‌توانستند پست و جایگاه بگیرند ولی بعد از انقلاب اسلامی این خودباوری برای تمامی اقشار جامعه برای خدمتگزاری به مردم به وجود آمد.
این مسئول با بیان اینکه ما مدیون ایثارگری‌ها و رشادت‌های شهدا و جانبازان و بنیانگذار کبیرانقلاب اسلامی هستیم، گفت: مقام جانبازان این کهنه سربازان دفاع مقدس را پاس می‌داریم چرا که به لطف پروردگار و همت فرزندان این آب و خاک، ایران اسلامی سرافرازتر از همیشه است.
شهبازی با تاکید بر اینکه نباید فرصت خدمتگزاری به خانواده شهدا و جانبازان را از دست بدهیم، گفت: این دیدارها علاوه بر تداعی خاطرات ایثارگری‌ها به ما روحیه مضاعف برای ادامه مسیر خدمتگزاری به مردم را می‌دهد.
شهید «مهدی قزوینی مسکن» در 10 آبان ماه سال 66 در منطقه عملیاتی سرپل ذهاب به شهادت رسید و «میرجمال رحیمی موسوی» سال 61 در جزیره مجنون به درجه جانبازی نائل آمد.
انتهای پیام