صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۸۵۷۷
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۸
سفیر ایران:

«محمدجلال فیروزنیا» سفیر ایران در بیروت از سفر «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران به لبنان در روز یکشنبه آینده خبر داد. وی نخستین وزیر خارجه ای است که پس از تشکیل دولت جدید لبنان به این کشور سفر می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل از ایرنا، فیروزنیا روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: وزیر خارجه ایران عصر یکشنبه به بیروت سفر می کند و روز دوشنبه نیز چند دیدار با مقام های لبنان خواهد داشت.
سفیر ایران همچنین از احتمال حضور ظریف در مراسم رسمی جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب که قرار است دوشنبه شب در بیروت برگزار شود، خبر داد.
وزیر خارجه ایران در حالی به لبنان سفر می کند که دولت این کشور به ریاست «سعد الحریری» هفته گذشته پس از 9 ماه انتظار و رایزنی تشکیل شد.
ظریف حدود دو سال پیش نیز نخستین وزیر خارجه ای بود که پس از تشکیل دولت وقت لبنان، به این کشور سفر کرد.
تهران همواره از فرایند سیاسی در لبنان بر پایه توافق و همگرایی گروه های سیاسی این کشور حمایت کرده است.

انتهای پیام