صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۵۷۸۶
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۴
رهبر معظم انقلاب دو اصله نهال میوه غرس کردند؛

گروه سیاسی ــ رهبر معظم انقلاب ظهر امروز به مناسبت روز درختکاری ضمن غرس دو اصله نهال میوه، فرمودند: مسئله درخت و حفظ پوشش گیاهی باید جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی پیدا کند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، به‌ مناسبت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی، رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز (چهارشنبه) دو اصله نهال میوه غرس کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سپس روز درختکاری را مژده‌ در پیش بودن بهار و یادآور اهمیت پوشش گیاهی دانستند و با اشاره به خسارت‌هایی که در اثر بی‌اعتنایی به جنگل‌ها، مراتع و پوشش گیاهی به کشور تحمیل می‌شود، خاطرنشان کردند: مسئله درخت و حفظ پوشش گیاهی باید جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی پیدا کند.

ایشان کاشت نهال در روز درختکاری را اقدامی نمادین و با هدف تقویت فرهنگِ اهمیت دادن به درخت و گیاه برشمردند و با انتقاد از آسیب زدن به درختان در برخی مراکز پردرخت با انگیزه احداث ساختمان، افزودند: دستگاه‌های مسئول باید جداً در مقابل این گونه کارها بایستند و اجازه انجام آن را ندهند.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین از غرس برخی نهال‌های مضرّ در بعضی از نقاط کشور به منظور جلوگیری از پیشرفت صحرا و بیابان‌زایی انتقاد کردند و گفتند: دستگاه‌های مسئول باید از چنین اقداماتی جلوگیری کنند. ضمن اینکه برای حفظ جنگل‌ها و مراتع باید تلاش کرد و دستگاه‌های ناظر از جمله دستگاه قضایی در جلوگیری از تعرض به جنگل کمال اهتمام را داشته باشند.

انتهای پیام