صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۱۶۷۹
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۳

گروه ادب ــ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در محل کار حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور با او دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش ایکنا؛ مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دیدار و گفت‌وگوی سید‌عباس صالحی، وزیر ارشاد با حجت‌الاسلام محسن قرائتی، استاد پیشکسوت قرآنی کشور در بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خبر داد.
در این دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن جویا شدن از سلامتی این استاد پیشکسوت قرآنی در جریان روند فعالیت‌های جدید وی در عرصه‌های تفسیر قرآن و اقدامات مربوط به ستاد اقامه نماز قرار گرفت.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور نیز نکاتی را درباره مغفول ماندن تفسیر قرآن به شیوه صحیح و دل‌شنین را بیان و سپس کتاب‌هایی را که در این زمینه به رشته تحریر در آورده است به صالحی تقدیم کرد.
حجت‌الاسلام محسن قرائتی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تا هرکدام از کتاب‌هایی که در زمینه تقسیر قرآن و اقامه نماز به رشته تحریر در آورده است، بدون در نظر گرفتن حق مولف یا انتشار به چاپ برسد و به صورت رایگان در اختیار بخش‌های مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گیرد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور در ادامه طرحی را مطرح کرد که براساس آن تمام اداره کل‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، معاونت قرآن و عترت و سازمان اوقاف و امور خیریه پیش از فرارسیدن ماه مبارک رمضان برنامه‌هایی را برای حضور مفسرین قرآن در برنامه‌های مختلف در تمامی استان‌ها تدارک ببینند.
در این دیدار عبدالهادی فقهی‌زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی را همراهی کرد.
به گزارش ایرنا، پیش از این نیز سید عباس صالحی در دیدارهای نوروزی خود به منزل علی نصیریان و اکبر زنجانپور ،بازیگران تئاتر، سینما و تلویزیون، محمدرضا شفیعی کدکنی شاعر و پژوهشگر ادبیات فارسی، داریوش اسدزاده بازیگر پیشکسوت و حسن ناهید، نوازنده نی، سیدفرید قاسمی پیشکسوت روزنامه نگاری و پژوهشگر و سیروس الوند، کارگردان رفت.
سال گذشته نیز وزیر فرهنگ با حضور در منزل زنده یاد استاد جمشید مشایخی، احترام برومند، رضا بابک و مسعود کیمیایی با آن‌ها دیدار و گفت‌وگو کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم از زمان قبول مسئولیت و سکانداری این وزارتخانه، موضوع دیدار از نزدیک با هنرمندان و اهالی پیشکسوت فرهنگ، هنر و رسانه را به عنوان اولویت در دستور کار خود قرار داده است.
صالحی همچنین روز گذشته به دیدار «علی اکبر صادقی»، استاد پیشکسوت نقاشی و تصویرگری رفت.
انتهای پیام