صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۷۷۱۴
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵

گروه هنر ــ آیین افتتاحیه نمایشگاه عکس «همت کارگر، ایرانی سربلند» فردا ۱۱ اردیبهشت ماه در موزه هنر‌های فلسطین برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، آیین افتتاحیه نمایشگاه عکس «همت کارگر، ایرانی سربلند» فردا ۱۱ اردیبهشت‌ماه، در موزه هنر‌های فلسطین برگزار می‌شود. این نمایشگاه با مشارکت انجمن هنر‌های تجسمی انقلاب و دفاع مقدس و موزه هنر‌های معاصر فلسطین برگزار می‌شود.
بنا به این گزارش، آیین افتتاحیه از ساعت ۱۶ الی ۱۸ خواهد بود و علاقمندان می‌توان هر روز از ساعت ۱۰ الی ۱۸ از این نمایشگاه دیدن کنند. در ضمن نمایشگاه روز‌های جمعه تعطیل است. در روز‌های پنجشنبه نیز علاقمندان از ساعت ۱۱ الی ۱۵ می‌توانند از نمایشگاه بازدید کنند.
در این نمایشگاه آثاری اساتیدی چون؛ عبدالحمید قدیریان، محمود آزادنیا، علی‌رضا ذاکری، مجید صابری‌نژاد، حسن جعفری‌نیا، امیرمهدی گل محمدی به نمایش در می‌آید. در ضمن جدا از اساتید ذکر شده ۴۰ هنرمند دیگر نیز آثارشان در نمایشگاه در معرض دید قرار گرفته است.
انتهای پیام