صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۸۴۵۲
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۴

گروه بین‌الملل ـ هیئتی 9 نفره از حافظان نوجوان قرآن شهر «حیدرآباد» پاکستان برای آشنایی با جدیدترین اصول آموزشی حفظ و قرائت قرآن، در ماه رمضان به کشورمان سفر می‌کنند.

به گزارش ایکنا به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ به همت خانه فرهنگ ایران در حیدرآباد، اداره کل بین‌المللی تبلیغ، نمایندگی سازمان در خراسان رضوی و مؤسسه بین‌المللی نور مبین، هیئتی 9 نفره از حافظان نوجوان قرآن حیدرآباد پاکستان، از 19 اردیبهشت ماه به مدت هفت روز میهمان ایران خواهند بود.

احمد عبداله پور، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد سند پس از برگزاری نشستی مشترک با مسئول مؤسسه علوم قرآنی جماران شعبه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حیدرآباد این خبر را اعلام کرد.

وی گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته، هیئت قرآنی مذکور با حضور در مؤسسات و مراکز قرآنی ایران، با جدیدترین اصول آموزشی حفظ و قرائت قرآن آشنا حواهند شد.

عبداله پور افزود: همچنین هیئت فوق با حضور در شهرهای قم و مشهد و زیارت حرم مطهر حضرت معصومه(س) و حضرت امام رضا(ع) در برنامه و محافل قرآنی تدارک دیده شده در ماه رمضان شرکت خواهند کرد.

  انتهای پیام