صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۹۲۳۸
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۶

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه خراسان‌شمالی گفت: در ایام ماه مبارک رمضان محفل «انس با قرآن کریم» در سطح 23 امامزاده استان برپا می‌شود.

حجت‌الاسلام محمد صالحی‌نیا، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: در ایام ماه مبارک رمضان محفل انس با قرآن کریم در سطح 23 امامزاده استان با حضور قاریان ملی و بین‌المللی برگزار می‌شود.
وی با اشاره به برگزاری مراسم ترتیل‌خوانی و جزء خوانی در ۱۳ بقعه متبرکه استان، گفت: مراسم محوری ترتیل خوانی قرآن کریم از روز نخست ماه مبارک رمضان تا پایان این ماه در امامزاده سید عباس (ع) بجنورد دایر و به صورت مستقیم از سیمای خراسان‌شمالی پخش می‌شود.
صالحی نیا ادامه داد: همزمان با ماه مبارک رمضان در سطح استان جلسات «تفسیر قرآن» در دو امامزاده سیدعباس(ع) بجنورد و حمزه رضای شیروان در سطح استان برپا خواهد شد .
وی با بیان اینکه این جلسات ساعت بعد از نماز ظهر و عصرآغاز می‌شود، گفت: حجت‌الاسلام رحمانی سبزواری از حوزه علمیه قم، حسینی خراسانی از مشهد مقدس و ابوالقاسم یعقوبی نیز امام جمعه بجنورد مدیریت جلسات تفسیر را برعهده دارند.
صالحی نیا خاطرنشان کرد: برپایی سفره‌های افطاری ساده در برخی از امامزاده‌های استان نیز در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام