صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۹۳۶۴
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۳

کانون خبرنگاران نبأ ــ کانون قرآن و عترت فرهنگ‌سرای فردوس همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، به بررسی فلسفه و آثار معنوی روزه در ماه ضیافت الهی می‌پردازد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ در اين نشست که با هدف ارتقای بینش دینی شهروندان در راستای بهبود عملکرد رفتارهای فردی و اجتماعی در ماه مبارک رمضان، روز سه‌شنبه، 17 اردیبهشت‌ماه، ساعت 9 در فرهنگ‌سرای فردوس برگزار می‌شود، فریده نیکجو، کارشناس دینی و معارف اسلامی، به بررسی فلسفه و آثار معنوی روزه در این ماه پر برکت و همچین تدبر در معنی سوره انشقاق از ادامه مبحث مطروحه در جلسه گذشته می‌پردازد.
روزه یکی از احکام انسان‌ساز اسلام است که آگاهی از فواید و پی بردن به فلسفه‌ی کامل آن، همچون سایر احکام الهی، سعادت و خوشبختی انسان را در پی دارد و از آنجا که خدای مهربان خیر محض است و برای بندگان خود جز خیر و سعادت نمی‌خواهد، پس اگر به چیزی فرمان می‌دهد، خیر و سعادت ما در آن است و از هر چه نهی می‌کند، به این دلیل است که برای ما زیان‌بخش است و به مصالح مادی و معنوی ما لطمه می‌زند و روزه یکی از فرمان‌هایی است که خیر و سعادت بندگان را در پی دارد.
علاقه‌مندان برای شرکت در این برنامه می‌توانند به فرهنگ‌سرای فردوس واقع در فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس، بعد از تقاطع شهید سلیمی جهرمی مراجعه کنند.
نیلوفر شهابی
انتهای پیام