صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۱۰۰۴۹
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۸

گروه چندرسانه‌ای ــ در ماه مبارک رمضان خوراکی‌هایی همچون کله‌پاچه، زولبیا و آش رشته به فور استفاده می‌شود که بعد از اتمام ماه روزه‌ نه تنها بدن از صرف ذخایر چربی به منفعتی نمی‌رسد، بلکه با مشکلات دستگاه گوارش هم مواجه می‌شود.