صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۱۳۳۵۷
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۴

گروه اندیشه ــ نشست هم‌اندیشی «کاربردی‌سازی مطالعات قرآنی»، با حضور جمعی از اساتید قرآنی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ نشست هم‌اندیشی «کاربردی‌سازی مطالعات قرآنی»، امروز، 31 اردیبهشت، از ساعت 18 تا 23 در نمایشگاه بین‌المللی قرآن، واقع در مصلی امام خمینی(ره)، انتهای شبستان، سمت راست، بین ستون‌های 177 و 123، سالن نشست‌ها برگزار می‌شود.

عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم و حجت‌الاسلام والمسلین محمدعلی مهدوی‌راد، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم قرآن و حدیث پردیس فارابی دانشگاه تهران دو سخنرانی هستند که آغازگر مباحث خواهند بود.

در ادامه و پیش از افطار نیز احمد پاکتچی با موضوع حرکت از مسئله اجتماعی به متن قرآن و سیدهدایت جلیلی با عنوان تفسیر موضوعی، به منزله گونه‌ای تفسیر کاربردی به ایراد سخن می‌پردازند.

این هم‌اندیشی پس از افطار نیز ادامه می‌یابد و به ترتیب محمدرضا وصفی در زمینه مطالعات قرآنی و رویکردهای کاربردی به آن در جهان معاصر، هادی رهنما با موضوع از کاربرد مطالعات قرآنی تا مطالعات قرآنی کاربردی؛ مسائل و چشم‌اندازها و سیدمحمدهادی گرامی با عنوان کاربردی‌سازی به مثابه بازنگری در فهم عصری از قرآن به ایراد سخن خواهند پرداخت.

یادآوری می‌شود که حضور برای عموم علاقه‌مندان در این نشست هم‌اندیشی آزاد است.

انتهای پیام