صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۱۳۵۳۸
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۳

گروه بین‌الملل- پلیس نیوزیلند «برنتون ترنت»، نژادپرست استرالیایی را که در حمله به دو مسجد شهر کرایست‌چرچ 51 نفر را کشت و تعداد دیگری را زخمی‌‌ کرد به تروریسم متهم کرد.

به گزارش ایکنا از الجزیره؛ پلیس در این زمینه اعلام کرد: تصمیم‌ درباره اتهام تروریسم به ترنت پس از مشورت با دادستان‌ها و کارشناسان حقوقی  اتخاذ شده است.

پلیس امروز (سه‌شنبه) در جلسه ای با حضور 200 نفر از اعضای خانواده‌های قربانیان و بازماندگان، این مسئله را به اطلاع آنها رساند.

 ترنت در ماه آوریل در دادگاه عالی کرایست‌چرچ محاکمه شد و قرار است دوباره در تاریخ 14 ژوئن (15 خرداد) بعد از اینکه سلامت روانی او مورد تأکید قرار گرفت، محاکمه شود.

وی روز 24 اسفند سال گذشته با سلاح به دو مسجد «النور» و «لینود» در کرایست‌چرچ حمله کرد که به کشته شدن 51 نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر، از جمله تعدادی زن و کودک، منجر شد.  

انتهای پیام