صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۱۸۲۸۸
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۳

گروه بین‌الملل – گروه‌ها و سازمان‌های مختلف فلسطینی، مردم این کشور را به اعتراض علیه طرح به اصطلاح «معامله قرن» ترامپ فراخواندند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جی.ان.اس؛ چند سازمان فلسطینی شامل نمایندگان سازمان آزادی‌بخش فلسطین، سازمان‌های جامعه مدنی فلسطینی و افراد و گروه‌های مختلف، در نشستی، فلسطینیان را به قیام علیه طرح معامله قرن ترامپ فراخواندند.

این اعتراضات همزمان با همایش «صلح تا کامیابی» بحرین برگزار خواهد شد که انتظار می‌رود ترامپ در طی آن از نخستین مرحله طرح صلح خود که اقتصادی است، رونمایی کند.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» به نقل از «وائل ابو یوسف» عضو کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین نوشت: این اعتراضات، نخستین مرحله از مجموعه اقداماتی است که بر فعالیت‌های عمومی برای مقابله با طرح‌های آمریکایی- اسرائیلی که هدف آن پایمال کردن حقوق مردم فلسطین است، تمرکز دارد.
 
به گفته ابویوسف، اعتراضات به جای شهرهای فلسطینی در محل ایست و بازرسی‌های اسرائیلی انجام خواهد شد.

کنفرانس بین‌المللی اقتصادی بحرین قرار است با حضور آمریکا، عربستان، امارات، قطر و رژیم صهیونیستی 4 و 5 تیر در منامه برگزار شود.

انتهای پیام