صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۱۳۶۴
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۳

کانون خبرنگاران نبأ ــ اولین دوره تربیت مشاور طلاب بین‌الملل از سوی مرکز مشاوره جامعةالزهرا(س) و با همکاری مرکز تخصصی طلاب غیر ایرانی و حمایت اداره کل هماهنگی امور طلاب غیر ایرانی برگزار می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ طلاب غیر ایرانی فارغ‌التحصیل سطح سه و یا در حال تدوین پایان‌نامه رشته‌های اخلاق و تربیت اسلامی، تعلیم و تربیت اسلامی و روانشناسی تربیتی جامعة‌الزهرا(س) از روز شنبه، اول تیرماه ۹۸ تا روز ۱۵ تیرماه فرصت دارند، با مراجعه به مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی واقع در طبقه سوم شهید قدوسی(ره) نسبت به تکمیل فرم و ثبت نام اقدام کنند.

اولویت ثبت نام با طلاب غیر ایرانی جامعةالزهرا(س) بوده و شرکت حائزان شرایط مدارس جامعة‌المصطفی(ص) منوط به داشتن ظرفیت است.

مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره خانواده، مشاوره کودک و نوجوان و مشاوره تحصیلی چهار گرایش دوره تربیت مشاور است که واحدهای عمومی و اختصاصی آن مجموعاً به تعداد ۳۵ واحد در طول سه ترم تحصیلی ارائه می‌شود.

اعطای گواهی معتبر پایان دوره، اولویت در همکاری با واحد مشاوره بین‌الملل جامعة‌الزهرا(س) و معرفی به سایر نهادهای جامعة‌المصطفی(ص) از جمله مزایای دوره تربیت مشاور طلاب بین‌الملل هستند.

متأهل بودن، داشتن شرط سنی ۴۵-۲۵ سال و قبولی در مصاحبه از جمله شرایط اعلام شده برای ثبت نام است و طلاب مجرد می‌توانند صرفاً متقاضی شرکت در گرایش مشاوره تحصیلی باشند.

طلاب غیر ایرانی می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ۳۲۱۱۲۱۱۹ و ۳۲۱۱۲۱۶۷ تماس بگیرند.

مریم بشیری 

انتهای پیام