صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۲۶۱۳
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۴

گروه بین‌الملل ـ اتحادیه مؤسسات اسلامی برزیل کتاب «اسلام از زبان خود» را، که موضوع آن جوانب اخلاقی و متمدنانه اسلام است، به زبان پرتغالی ترجمه و منتشر کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری الیوم السابع؛ وزارت اوقاف مصر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: قبلاً این کناب را وزارت اوقاف مصر به زبان عربی چاپ و منتشر کرده بود و اخیراً این مؤسسه برزیلی آن را به پرتغالی ترجمه کرده است.
 
وزارت اوقاف مصر اعلام کرد: ترجمه این کتاب را استادان متخصص مورد بازنگری و تأیید قرار داده‌اند و قرار است پس از چاپ، به صورت گسترده در کشورهای پرتغالی‌زبان توزیع شود.

در این اطلاعیه آمده است: کتاب «اسلام از زبان خود» مزین به اندیشه میانه‌رو، اعتدالی و روشنگرانه است و در آن جوانب مدنی و متمدنانه و جنبه‌های اخلاقی دین مبین اسلام تبیین شده است.
 
وزارت اوقاف مصر ارتباط مستمری با مؤسسات دینی کشورهای مختلف جهان دارد و این کتاب در چارچوب رسالت این وزارتخانه برای نشر و ترویج اندیشه اسلامی میانه‌رو منتشر شده است.

انتهای پیام