صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۲۹۴۴
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۹

گروه معارف - رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان کرمانشاه از اعزام ۲۰ بانوی مبلغ در ایام شهادت امام صادق(ع) به نقاط مختلف شهر کرمانشاه خبر داد.

بتول محمدی، رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، از اعزام 20 مبلغ بانو در ایام شهادت امام صادق(ع) به نقاط مختلف شهر کرمانشاه خبر داد و اظهار کرد: روحانیان جامعه را با بهره‌گیری از تعالیم دین به سمت معنویت هدایت می‌کنند.
وی با تسلیت شهادت امام صادق(ع) افزود: نهضت علمی امام صادق(ع) ریشه در آموزه‌های وحیانی دارد.
محمدی با اشاره به فرمایش امام صادق(ع) «تواضعوا لمن تعلمونه العلم و تواضعوا لمن طلبتم منه العلم؛ در برابر کسی که به او دانش می‌آموزید (شاگرد) و کسی که از او دانش می‌جویید (معلم) فروتن باشید» گفت: از خصوصیات بارز امام صادق(ع) تعلیم و گسترش علم است.
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان کرمانشاه همچنین به حدیث «اَلعالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهجُمُ عَلَیهِ اللَّوابِسُ؛ آن کس که به زمان خویش دانا و آشنا باشد، شبهات به او هجم نمی‌آورند» اشاره کرد.
وی در پایان با اشاره به نقش بانوان مبلغ در مسیر آگاه‌سازی جامعه تصریح کرد: روحانیان در تشریح سیره اهل‌بیت(ع) در جامعه باید بیشتر تلاش کنند.
انتهای پیام