صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۳۹۲۱
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۲
سورنا ستاری:

گروه سیاست و اقتصاد ــ معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: سال‌های آتی استان زنجان باید بر پایه اقتصاد دانش‌بنیان شکل بگیرد؛ چراکه از توانمندی‌های بالقوه‌ای در حوزه‌هایی از جمله برق، الکترونیک، آی‌سی‌تی و کشاورزی برخوردار است.

به گزارش ایکنا از زنجان، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، امروز 11 تیرماه در حاشیه سفر یک‌روزه خود به زنجان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان زنجان در حوزه علمی و فناوری نقش قابل اهمیتی را در کشور ایفا می‌کند و در سال‌های اخیر رشد خوبی در حوزه علم و فناوری نشان داده است.

این مسئول تصریح کرد: اصولاً سال‌های آتی این استان باید بر پایه اقتصاد دانش‌بنیان شکل بگیرد؛ چراکه از توانمندی‌های بالقوه‌ای در حوزه‌هایی از جمله برق، الکترونیک، آی‌سی‌تی و کشاورزی برخوردار است.

وی با بیان این‌که با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان زنجان، می‌توان سرمایه‌گذاری‌های خوبی در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد، ادامه داد: خوشبختانه برنامه‌های خوبی برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح کشور در نظر گرفته شده است و در حال حاضر، 4400 شرکت دانش‌بنیان در کشور فعال است.

ستاری همچنین با تأکید بر این‌که امسال، میزان حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان چند برابر شده است، افزود: این شرکت‌ها از مزیت‌هایی از جمله معافیت گمرکی و برخورداری از تسهیلات بانکی بهره‌مند می‌شوند و بانک‌های عامل برای ارائه تسهیلات، همکاری خوبی با شرکت‌ها دارند.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: صندوق نوآوری نیز حمایت‌های خوبی از این حوزه دارد. اما مهم‌ترین موضوع، فعالیت در حوزه اکوسیستم و محیط‌ زیست است که باید زمینه برای آن فراهم شود.
انتهای پیام