صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۸۴۴۴
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۲

گروه هنر ــ سومین نشست «مدافعان فرهنگی حرم» با هدف مدون سازی و بررسی چگونگی فعالیت‌های فرهنگی در سوریه با حضور حسن شمشادی و مهرداد بیرانوند برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از واحد بین‌الملل دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، با گذشت بیش از ۷ سال از حضور مستشاری ایران در سوریه و تقدیم بیش از ۲۰۰۰ شهید مدافع حرم در راه دفاع و حفاظت از حریم اسلام و اهل بیت (ع) اکنون دوران اندیشیدن به سوریه پساداعش عملا آغاز شده است.
نگاهی به همکاری گسترده ایران و سوریه در محور مقاومت و ضرورت تقویت این فرهنگ و تقویت همکاری‌های فرهنگی و اجتماعی با سوریه پسابحران و نگاهی به تجربه ناکام در همکاری‌های فرهنگی در بوسنی این نگرانی وجود دارد که دشمنان مقاومت این بار در پوشش دوستان ظاهر شوند تا بتوانند آنچه را که در میدان جنگ از دست دادند از طریق فعالیت‌های فرهنگی در شرایط صلح پیدا کنند.

واحد بین‌الملل دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی به منظور مدون‌سازی و بررسی ظرفیت‌ها، چالش‌ها و چگونگی فعالیت‌های فرهنگی در سوریه به برگزاری سلسله جلساتی با عنوان «مدافعان فرهنگی حرم» اقدام کرده است.

سومین جلسه این نشست، با موضوع «بحران روایت از سوریه»، سی و یکم تیر ماه با حضور حسن شمشادی و مهرداد بیرانوند از ساعت ۱۸ الی ۲۰ در حسینه هنر واقع در خیابان انقلاب خیابان ۱۶ آذر نبش خیابان نصرت پلاک ۶۰ برگزار می‌شود. حضور در این مراسم برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.
 
انتهای پیام