صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۹۹۸۰
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹

گروه بین‌الملل ــ مسلمانان هند امروز، 4 مردادماه، در حمایت از علامه شیخ ابراهیم یعقوب زکزاکی، رئیس جنبش اسلامی شیعیان نیجریه، تظاهرات می‌کنند.

به گزارش ایکنا از هند؛ شورای جهانی امامیه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که این تظاهرات را در برابر سفارت نیجریه در دهلی‌نو، پایتخت هند برگزار می‌کند.

جمعیت علمای هند و شورای اهل بیت (ع) در این کشور با شورای جهانی امامیه در برپایی این تظاهرات همکاری می‌کنند.

همچنین، ستاد ائمه جمعه هندوستان نیز در اطلاعیه‌ای از همه ائمه جمعه در این کشور خواسته است که برای  حمایت از شیخ ابراهیم زکزاکی بعد از نماز ظهر جمعه تظاهرات کنند.

یادآور می‌شود، در روز 13 دسامبر 2015 بر اثر حمله ارتش نیجریه به حسینیه بقیةالله (عج) و منزل شیخ ابراهیم زکزاکی، وی نیز زخمی و توسط ارتش دستگیر و زندانی شد. ارتش نیجریه علت این کار را تلاش هواداران شیخ برای ترور رئیس ستاد ارتش نیجریه در منطقه «زاریا» اعلام کرد.

چندی است که به علت مسمومیت، وضع جسمانی علامه شیخ ابراهیم یعقوب زکزاکی وخیم گزارش شده است.

انتهای پیام