صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۳۱۳۲۷
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷

گروه بین‌الملل ــ مسعود اوزیل، فوتبالیست معروف ترکیه، که از سوی فیفا به آقای پاس گل جهان شهرت دارد، هزینه جراحی هزار کودک سوری را که در جریان جنگ این کشور دچار آسیب شده‌اند پرداخت می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل از روزنامه «ودصم» افغانستان؛ مسعود اوزیل، فوتبالیست معروف ترکیه، در صفحه توئیتر خود نوشت: قرار است وی و همسرش آمنه هزینه عملیات جراحی هزار نفر از کودکان سوری را بپردازند.

در ادامه توئيت اوزيل آمده است كه وى با همكارى مؤسسه خیریه «BigShoe» آماده ارائه كمک‌هاى تغذیه‌ای به کودکان جنگ‌زده سوریه است.

این فوتبالیست همچنین در محفل جشن ازدواج خود که رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، نیز در آن شرکت داشت، کودکان بی‌سرپناه سوری را، که در ترکیه مهاجر به شمار می‌روند، دعوت کرده بود.

مسعود اوزیل يكى از حاميان بزرگ بنياد خيريه «BigShoe» است. اين خيريه با همكارى پزشکان آلمانی و سوئیسی وظیفه معالجه و مداوای کودکان بی‌سرپرست به ویژه کودکان سوری را، که به عمل جراحی نیاز دارند، برعهده دارد.

انتهای پیام