صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۳۲۱۴۳
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۲

گروه معارف ـ نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با تأكید بر اینكه در حوزه‌های علمیه عالِم سكولار نمی‌خواهیم، گفت: عالِم سكولار به معنای عالِم دنیاطلب است.

به گزارش ایكنا از فارس، مراسم اختتامیه طرح میثاق طلبگی ویژه طلاب ورودی سال تحصیلی 99-98 مدارس علمیه استان فارس امروز، 12 مردادماه در حوزه علمیه مولی‌الموحدین(ع) شیراز برگزار شد.
آیت‌الله احمد بهشتی، نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با اشاره به حدیث فَضْلُ الْعالِمِ عَلَی الْعابِدِ كَفَضْلی عَلی اُمَّتِی از پیامبر اکرم(ص) گفت: بین عالم و عابد فرق است و فضیلتی که عالم بر عابد دارد، مانند فضیلتی هست که پیامبر اکرم(ص) بر امت خود دارد.
وی افزود: عالمی را می‌خواهیم که متعهد باشد؛ عالمی که به علم خودش، به تکلیف خودش و به وظیفه خودش تعهد داشته باشد. عالم سکولار به معنای عالمی است که دنیاطلب است و در حوزه‌های علمیه، عالم سکولار نمی‌خواهیم.
نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رخبری با اشاره به آیات قرآن كریم گفت: این خداوند است که درجات انسان را بالا می‌برد و خداوند درجات کسی را بالا می‌برد که هم ایمان و هم علم دارد. ایمان به تنهایی و علم نیز به تنهایی کافی نیست. هر دوی اینا باید در کنار هم باشد.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به خطبه 150 نهج‌البلاغه گفت: امام(ع) تناهی و ترک منکر را مقدم بر نهی از منکر می‌داند لذا انسان باید اول خودش را اصلاح كند، سپس همت به اصلاح دیگران بگمارد؛ چراکه در غیر این صورت اقدامش تأثیر مطلوب را نداشته و نمی‌تواند دیگران را اصلاح كند.
آیت‌الله بهشتی با تأكید بر اینكه خودسازی مقدم بر غیرسازی است، گفت: هرکس می‌خواهد مردم را تعلیم بدهد، اول باید خود را تعلیم بدهد.
انتهای پیام