صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۴۴۵۳۴
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۹

۲۴ کشور با صدور یک بیانیه مشترک نسبت به نقض حقوق بشر در عربستان ابراز نگرانی کردند.  

به گزارش ایکنا؛ به نقل از ایسنا، ۲۴ کشور غالباً اروپایی با صدور بیانیه مشترکی نسبت به شکنجه، بازداشت غیرقانونی و محاکمه ناعادلانه فعالان حقوق بشر از جمله زنان و روزنامه‌نگاران در عربستان ابراز نگرانی کردند.
 
در این بیانیه مشترک از مقامات عربستان درخواست شده که حقیقت درباره قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی در ساختمان کنسولگری این کشور در استانبول را فاش کرده و محاکمه عاملان این جنایت را تضمین کنند.
 
در این بیانیه که از سوی سالی مانسفلد، سفیر استرالیا در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو قرائت شد، آمده است: کشورهای امضا کننده این بیانیه همچنان نسبت به وضعیت حقوق بشر در عربستان نگران بوده و نمایندگان جامعه مدنی در این کشور همچنان با آزار و اذیت و ارعاب مواجه هستند.
 
در همین راستا، چند منبع دیپلماتیک به خبرگزاری رویترز گفتند که علاوه بر کانادا، نیوزیلند و پرو، ۱۵ کشور عضو اتحادیه اروپا ازجمله انگلیس و آلمان نیز این بیانیه را امضا کرده‌اند، این درحالی است که فرانسه، ایتالیا و اسپانیا از امضای آن خودداری کردند.
 
این درحالی است که هیئت عربستان در سازمان ملل تا بدین لحظه هیچ واکنشی نسبت به این بیانیه نشان نداده است و سفیر این کشور در شورای امنیت سالن این نشست را به منظور مشارکت در جشن روز ملی این کشور ترک کرد.
 
این بیانیه، دومین بیانیه مشترک این کشورها در شش ماه گذشته علیه عربستان است.
 
انتهای پیام