صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۴۶۵۷۶
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۶

گروه معارف ــ مدیر روابط عمومی اوقاف کهگیلویه‌و‌بویراحمد از برگزاری مراسم عزاداری حضرت رقیه‌(س) در ۱۰ بقعه شاخص سطح استان خبر داد.

رامین چرومی، مدیر روابط عمومی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه‌و‌‌بویراحمد در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: مراسم عزاداری حضرت رقیه(س) در 10 بقعه شاخص سطح استان برگزار خواهد شد.

وی افزود: مراسم عزاداری حضرت رقیه(س) همزمان با نماز مغرب و عشاء پنجشنبه، 11 مهرماه در بقعه امامزاده قاسم برگزار می‌شود.

مسئول روابط عمومی اوقاف استان، سخنران این مراسم را آیت‌الله ملک‌حسینی برشمرد و افزود: برپایی سفره نذری و مداحی از برنامه‌های جانبی است.

چرومی در ادامه برگزاری این ویژه‌برنامه را در بقعه امامزاده عبدالله به مدت سه شب همراه با سخنرانی حجت‌الاسلام رضائیان و با حضور ذاکران و مداحان اهل بیت(ع) همراه با نماز مغرب و عشاء اعلام کرد.

انتهای پیام

انتهای پیام