صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۴۷۶۰۷
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۴

گروه بین‌الملل ــ یک نماینده پارلمان مالزی خواستار اصلاح اصلی از قانون اساسی شد که تنها اسلام مبتنی بر مذهب اهل سنت دین رسمی این کشور اعلام شود.

به گزارش ایکنا؛‌ به نقل از روزنامه «مالای میل»،‌ «احمد فضلی شعری» گفت: بند اول از اصل سوم قانون اساسی باید اصلاح شود، به طوری که فقط اسلام مبتنی بر مذهب اهل سنت و جماعت به رسمیت شناخته شود.

به نظر می‌رسد اظهارات وی در ادامه سیاست‌های مقابله با تشیع در این کشور آسیای جنوب شرقی باشد که با هدایت گروه‌های وهابی وابسته به عربستان اتخاذ می‌شوند.

اخیراً در مالزی فتواهایی علیه شیعیان صادر شده و در برخی خطبه‌های نماز جمعه اعتقادات آن‌ها منحرف توصیف می‌شود.

اداره امور دینی مالزی امسال در ماه محرم تدابیر ضد شیعی خود را افزایش داد، به طوری که پلیس در برخی از شهرها به عزاداران حسینی در مساجد و حسینیه‌ها حمله کرد.

در آستانه روز عاشورا چند نفر از شیعیان عزادار از جمله چند غیرمالزیایی در حمله پلیس به مراسم عزاداری در یک حسینیه دستگیر شدند. کمیسیون حقوق بشر مالزی این اقدام را نقض حقوق افراد دانسته است.

انتهای پیام