صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۰۲۶۴
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۱

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در حمایت از سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای دستگیری سرشبکه کانال معاند آمدنیوز بیانیه‌ای منتشر کرد.

به گزارش ایکنا؛ فارس نوشت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در حمایت از سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای دستگیری سرشبکه کانال معاند آمدنیوز بیانیه‌ای منتشر کرد که متن آن به شرح زیر است:

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از اقدام انقلابی و افتخارآمیز سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در بازداشت، دستگیری و بازگرداندن سرشاخه سایت ضدانقلاب و معاند آمدنیوز تقدیر و تشکر می‌کند و این اقدام را کمتر از سقوط پهپاد آمریکایی‌ها و یا به زمین نشاندن ریگی تروریسم نمی‌دانیم؛ چراکه این فرد پهپاد رسانه‌ای آمریکایی‌ها بود که توسط سپاه شکار شد.

بنابراین یک بار دیگر سپاه پاسداران پهپاد آمریکایی‌ها را منهدم کرد، اما این بار پهپاد رسانه‌ای آمریکایی را متلاشی کرد.

انتهای پیام