صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۴۰۳۹
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱

گروه ادب ــ دومین دوره پویش کتابخوانی کتاب قهرمان با محوریت کتاب «آب هرگز نمی‌میرد» نوشته حمید حسام تا پایان آبان ماه تمدید شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مجمع ناشران انقلاب اسلامی؛ دومین دوره پویش کتابخوانی که از نیمه مرداد آغاز شده و قرار بود تا پایان مهر ادامه داشته باشد، به دلیل استقبال مخاطبان تا پایان آبان تمدید شد.

این دوره با محوریت «آب هرگز نمی‌میرد» در ۱۱ فصل داستانی مستند، خاطرات سردار حاج میرزا محمد سلگی، فرمانده گردان حضرت ابوالفضل لشکر ۳۲ انصار الحسین است. این اثر نه تنها در سال ۹۳ برگزیده جایزه جلال آل‌احمد شد، بلکه مقام معظم رهبری نیز برای آن تقریظی نوشته‌اند. همچنین این اثر که انتشارات صریر با همکاری نشر ۲۷ بعثت آن را راهی بازار نشر کرده است، تا پیش از آغاز این پویش با قیمت ۶۰هزار تومان به فروش می‌رسید؛ اما در حال حاضر با قیمت ۲۸هزار تومان به دست مخاطبان می‌رسد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت https://ketabghahreman.com مراجعه کنند.

انتهای پیام