صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۵۰۳۳
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۹

گروه بین‌الملل ــ 20 جلد قرآن با ترجمه انگلیسی و کتاب‌های اسلامی به کتابخانه مسجد مرکزی شهرستان اَرووا در اوگاندا اهدا شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت، محمدرضا قزلسفلی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اوگاندا به شهرستان اَرووا سفر و با شیخ عبدالله جمعه وُونی، قاضی شرعی و امام جمعه مسجد مرکزی آن شهرستان واقع در شمال‌غربی اوگاندا دیدار کرد.

قزلسفلی در جریان این سفر، 20 جلد کلام‌الله مجید با ترجمه انگلیسی و 60 جلد کتاب‌های مرتبط با موضوعات دینی، فرهنگی، ایرانشناسی و انقلاب اسلامی در سطوح مختلف را به كتابخانه مسجد مرکزی تحت مدیریت امام جمعه و قاضی شرعی شهرستان اَرووا اهدا کرد.

شیخ عبدالله جمعه وُونی نیز در دیدار با قزلسفلی، وحدت بین مسلمین را میراث بزرگ پیامبر اکرم(ص) دانست و تعیین هفته وحدت از سوی امام خمینی(ره) را تحسین کرد.

انتهای پیام